Zadnji "slovenski" perzijski blog

Zadnji del bloga napisan v Sloveniji. Nahrbtnik je dokončno spakiran, prvi hotel rezerviran (bolj upam, da je, glede na to, da nisem popolnoma prepričan, če smo se pravilno razumeli; ampak se boma z morebitnimi težavama ukvarjala ko boma tam).
Vse igre na srečo (karte, kocke..) sma seveda pustila doma, tako da boma v naslednjih tednih trenirala šah.
Jutri torej kreneva na pot ob osmih z gooptijem iz Ljubljane do Benetk.  Nato letima do Rima in od tam do Teherana, kamor naj bi po načrtu prispela ob enih zjutraj.  Pičlih 19ur potovanja v primerjavi s 44 urami,ki sva jih potrebovala iz Ljubljane do Katmanduja.
Vremenska napoved za Teheran je sonce in 35stopinj. Povprečno pade junija v Iranu le 11mm padavin, kar pomeni da naju skoraj zagotovo čaka samo sonce in še več sonca ter temperature do 40°C. Pelerine smo torej pustila doma (razen pelerin za enkratno uporabo, ki so uporabne za vse, razen za namen za katerega so bile izdelane).
Ker je dostop do Facebooka v Iranu otežen, ne vem če bom lahko blog še naprej redno delil naprej na družbenih omrežjih. Če imaš draga bralka/dragi bralec bloga še naprej namen brati blog ti priporočam, da vsakih par dni preveriš če obstaja nov zapis.
Over and out.  Se slišimo v Teheranu.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Tek in borilne veščine

Zadnjih sedem dni in itinerarij

Na poti iz centralnega v severni Mjanmar